Pozvánka na navazující seminář Hejného metody

Vážení příznivci Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání,

rádi bychom Vás pozvali na další z navazujících seminářů pro pedagogy mateřských škol s názvem seminář „Rozvoj předmatematických dovedností v prostředích Hejného metody.“ Seminář je určen pro účastníky základního semináře „Základy Hejného metody v předmatematické výchově“ a uskuteční se pod vedením certifikované lektorky Mgr. Petry Prokopové Machalové ze společnosti H-MAT.

Náklady na školení jsou hrazeny z projektu MAP II Roudnicko a je tedy pro účastníky zcela zdarma.
Termín konání:      5. 2. 2018 od 14:00
Místo konání:        MŠ Sluníčko, Školní 1805, 413 01 Roudnice nad Labem
Prosíme všechny zájemce, aby se přihlásili prostřednictvím formuláře, který naleznete po rozkliknutí následujícího odkazu:
Z důvodu vystavení certifikátu je třeba vyplnit Vaše osobní údaje (titul, jméno, příjmení, datum narození, e-mail, název školy). Tyto osobní údaje budou využity výhradně pro nezbytnou administrativní přípravu a organizaci semináře.
Doufáme, že i v rámci navazujícího projektu MAP II Roudnicko, navážeme na naši úspěšnou spolupráci a společně pomůžeme ke zvyšování kvality vzdělání na Roudnicku.
Pro více informací nás kontaktujte na e-mailové adrese anna.cervena@maspodripsko,cz nebo telefonním čísle +420777439990.
Akce je podpořena projektem MAP ORP Roudnice nad Labem II, registrační číslo projektu CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009158 .

Pozvánka na seminář H-MAT 5.2.2019-001

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *