Pozvánka na workshop: „Netradiční pastelky nejen pro podporu grafomotoriky

Vážené kolegyně / kolegové, milí příznivci akčního plánování na Roudnicku,
moc rády bychom Vás pozvaly na workshop zaměřený na to, jak u dětí podpořit rozvoj grafomotoriky, která ve výsledku jde ruku v ruce i s rozvojem logopedických dovedností. Zkušená lektorka Mgr. Lucie Čechová (z Contexty) představí netradiční pastelky od firmy Activa, které slouží právě k podpoře grafomotoriky. Jako bonus si pak tyto pastelky odnesete po workshopu s sebou (na jednu školu se počítá jedna sada pastelek). 


Akce je určena pro učitele MŠ a 1. stupně ZŠ (zejména 1. a 2. tř.). V případě zájmu prosíme o přihlášení jednoho pedagoga, aby se mohlo účastnit co nejvíce škol. Pokud by mělo zájem o účast více pedagogů z jedné školy, můžeme pak registraci řešit individuálně.

Workshop se bude konat 27. února 2024 od 14:30 (cca 45 min.) přímo v kanceláři MAS Podřipsko, z. s. Na adrese Rvačov 61, Roudnice nad Labem.


POZOR ! Kapacita workshopu je omezená na 15 účastníků, proto neváhejte s přihlašováním.
Přihlašování na akci probíhá přes stránky Contexty ZDE: https://www.contexta.cz/seminare-pro-ucitele/(akce vyznačená vykřičníkem ! PRO ORP RCE: Netradiční pastelky nejen pro podporu grafomotoriky).

Kdyby byly jakékoliv dotazy k aci či problémy s přihlášením neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na viděnou.
Se srdečným pozdravem,

realizační tým MAP.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *