Pozvánka na online webinář – Zábavné pokusy

Rádi bychom Vás pozvali na webinář, díky kterému se lze naučit, jak kreativní a hravou formou seznámit děti se základy vědeckého bádání, vyrobíte si i několik vědeckých hraček. Každý účastník si vše prakticky vyzkouší, a to v běžném domácím prostředí a s dostupnými pomůckami, jejichž seznam vám bude po zaslání přihlášky poslán na váš kontaktní e-mail.

Webinář povedou již dobře známí lektoři ze společnosti Marstafit s.r.o., kteří mají dlouhodobé zkušenosti s vědeckými výukovými programy pro žáky v každém věku a mimořádně si připravili tipy i v online podobě. Více naleznete také zde: http://marstafit.cz/vzdelavaci-instituce/

 

Termín konání webináře: 15. 12. 2020, webinář 3x 45 minut (zahájení webináře kdykoli v průběhu dne)

Odkaz pro připojení:    po zaslání přihlášky vám společnost Marstafit zašle přihlašovací údaje a odkaz

Cílová skupina: pedagogové MŠ, 1. st. ZŠ (možno i 2. st. ZŠ, pokud máte zájem o bezpečné a jednoduché pokusy)

Průběh aktivity: 

Účastníci se připojí k záznamu webináře, který bude možné kdykoli zastavit a dokončit pokus bez obav z časového skluzu za ostatními účastníky. Účastníkům bude dopředu zaslána také brožura s podrobně popsanými pokusy, kterou je možné si vytisknout a využít jako další pomůcku při realizaci pokusů.

Závěr aktivity bude lektory načasován tak, aby vznikl volný prostor pro společnou diskuzi, dotazy a rady v prostředí MS Teams – opět vám bude zaslána pozvánka. Po absolvování webináře vám bude zasláno Osvědčení.

 

Náklady na webinář jsou hrazeny z projektu MAP Roudnicko a je tedy pro účastníky zcela zdarma.

Vzhledem k omezené kapacitě prosíme zaslání vyplněné přihlášky nejpozději do 13. 12. 2020 na email marstafit@seznam.cz .

Přihláška_webinář_Marstafit_15_12_2020

Budeme se těšit na Vaši účast!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *