Pozvánka na workshop pro kariérové poradce

„Trendy a nástroje v kariérovém poradenství“

Vážení pedagogové,

rádi bychom Vás pozvali na workshop pro kariérové poradce základních škol s názvem „Trendy a nástroje v kariérovém poradenství“, který se uskuteční pod vedením PhDr. Petry Drahoňovské z organizace Career Designer, kde uplatňuje svoji více jak 15 letou praxi v oblasti profesního a kariérního rozvoje lidí.

Workshop se uskuteční v rámci akce TECHDAYS 3. 10. 2019 od 13:00 do 15:00 v areálu Zahrady Čech v Litoměřicích (pavilon D, Na Vinici 948/13, 412 01 Litoměřice) a proběhne ve spolupráci s MAP ORP Litoměřice II a s Úřadem práce Litoměřice.

Účast na workshopu je ZDARMA.

Z důvodu omezené kapacity a nákupu výukového materiálu Vás prosíme o přihlášení přes rezervační formulář do 20. 9. 2019:

Rezervační formulář

Náplň workshopu: 

  • prezentace nových trendů, témat, technik, nástrojů v oblasti kariérového poradenství vzhledem k vývoji současného trhu práce
  •  uvedení kontextu, proč je třeba díky změnám na trhu práce měnit přístup v poradenství už na školách (seznámení s principy self career management skills a principu aktivizace klienta poradenství)
  •  prezentace současných dostupných nástrojů fyzických s příklady, jak je používat v poradenské skupinové i individuální praxi (př. Kariérového diJÁře (www.diJAr.cz), Kariérové karTY – vybíráš SŠ (www.KarieroveKarty.cz), a dalších nástrojů typů karty, knihy atp.
  •  prezentace současných dostupných online nástrojů a toho, jak a kdy je používat v praxi (př. kymcimbyt.cz, coumim.cz, kariérové podcasty, …)
  •  uvedení příkladů dobré praxe, jak lze některé pomůcky tvořit i s žáky v rámci kariérových aktivit (tj. představení “plné profi verze nástroje” vs. “nízkonákladové DYI verze nástroje”
  •  malá cvičení v podobě zodpovězení si mini koučovacích kariérních otázek na pracovním listu 

Pozvánka na workshop Trendy a nástroje v kariérovém poradenství

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *