Pozvánka na seminář: Možnosti využití interaktivních tabulí a podpora výuky ICT

Ve spolupráci s MAP ORP Litoměřice II Vás zveme na seminář „Možnosti využití interaktivních tabulí a podpora výuky ICT“, který se bude konat dne 19. 9. 2019 od 14,00 hod v Technickém klubu mládeže v Litoměřicích (Sovova 2, Litoměřice, ZŠ LINGUA UNIVERSAL ). Seminář je určen pro učitele ZŠ, II. stupeň – ICT, pro kantory, kteří vyučují předměty zahrnující zdraví a finanční gramotnost a pro ředitele škol.

  • KDY, KDE – dne 19. 9. 2019 od 14,00 hod v Technickém klubu mládeže v Litoměřicích (Sovova 2, Litoměřice, ZŠ LINGUA UNIVERSAL ).
  • PRO KOHO – učitele ZŠ, II. stupeň – ICT a kantoři, kteří vyučují předměty zahrnující zdraví a finanční gramotnost a ředitelé škol
  • PROGRAM
    • I.část: Firma Edhance představí programy pro interaktivní tabule, tj. program na podporu finanční gramotnosti a zdraví dětí, které poskytují zdarma.Od října budou spouštět program pro výuku ICT, který bude placený.
    • II.část: Seminář „ Využití digitálních technologií“ – představení portfolia vybavení Technického klubu mládeže Litoměřice (Ozoboti, apod.) a základní instruktáž pro kantory.

S ohledem na omezenou kapacitu bych Vás chtěla poprosit o přihlášení přes následující formulář:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxhhMwYGWZ65M6WNPTFpWu1YHJsG9DFdAYEBEx6NvI3bqedA/viewform?usp=sf_link

MŠMT_Pozvánka_Seminář pro pedagogy_Možnosti využití interaktivních tabulí a podpora výuky ICT_19.9.2019

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *