Pozvánka na workshop: UČEBNICE PRO AJ, NJ, KTERÉ USNADNÍ PRÁCI A PŘEKVAPÍ

Vážené kolegyně / kolegové, milí příznivci akčního plánování na Roudnicku,
moc rády bychom Vás pozvaly na workshop, který je pro Vás v rámci ORP zdarma a na kterém Vám zkušená a oblíbená lektorka Mgr. Lucie Čechová (z Contexty) představí učebnice pro AJ a NJ. Ukáže Vám, jaké interaktivní materiály jsou k těmto publikacím dostupné  zdarma jak pro učitele, tak pro žáky. Jak pracovat s online učebnicemi. Jak motivovat žáky při vyplňování cvičení atd.


Jako bonus si pak tyto sady učebnic a dalších materiálů odnesete po workshopu s sebou (na jednu školu se počítá jedna taška plná těchto učebnic, pracovních sešitů a výukových materiálů). Učebnice pro ORP Roudnice poskytlo nakladatelství Klett s.r.o.


Součástí setkání bude i představení nových knižních kufříků zaměřených na cizojazyčné knížky AJ, NJ), které též byly štědrým darem od nakladatelství Klett a které si též budete moci hned po skončení workshopu vypůjčit.


Akce je určena pro učitele ZŠ, kteří vyučují cizí jazyk, příp. ředitele škol. V případě zájmu prosíme o přihlášení jednoho pedagoga, aby se mohlo účastnit co nejvíce škol. Pokud by mělo zájem o účast více pedagogů z jedné školy, můžeme pak registraci řešit individuálně (Dle počtu dalších přihlášených).


Workshop se bude konat 27. února 2024 od 16:00 hod (v délce cca 1 hod.) přímo v kanceláři MAS Podřipsko, z. s. Na adrese Rvačov 61, Roudnice nad Labem.


POZOR ! Kapacita workshopu je omezená na 15 účastníků, proto neváhejte s přihlašováním.
Přihlašování na akci probíhá přes stránky Contexty ZDE: https://www.contexta.cz/seminare-pro-ucitele/(akce vyznačená vykřičníkem: ! Setkání pro ORP RCE: Učebnice pro Aj, Nj, které usnadní práci a překvapí)

Kdyby byly jakékoliv dotazy k aci či problémy s přihlášením neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na viděnou.
Se srdečným pozdravem,

realizační tým MAP.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *