Zveme Vás na Den pro polytechniku

Rádi bychom pozvali žáky škol a pedagogy dne 21. 11. 2019 od 8:30 do 14:30 hod. na Den pro polytechniku konaný v hotelu Koruna v Roudnici nad Labem.

Prostory hotelu budou zaplněny tvůrčími dílnami s řemeslným a polytechnickým zaměřením, kde si žáci budou moci vlastnoručně vytvořit své výrobky. Dílny nabídnou rozličné aktivity, od tvoření ze dřeva až po výrobu ručního papíru. Akce je svým zaměřením určená zejména pro žáky 4. a 5. tříd ZŠ a školní družiny v odpoledních hodinách.  Aby si žáci mohli s lektory vše prakticky vyzkoušet, každou zúčastněnou třídu rozdělíme na menší tvořivé skupinky po 10 – 15 žácích. Akce bude organizována, prosíme tedy o nahlášení účasti předem a také výběr aktivit, které si třída vyzkouší, zde: Přihlašovací tabulka
Výběr tvořivých aktivit ponecháváme na Vás, množství absolvovaných aktivit není nijak omezeno. V případě zájmu o účast ovšem doporučujeme přihlásit se co nejdříve, aby místa pro zápis v přihlašovací tabulce nebyla již obsazena. V takovém případě je nám bohužel líto, jsme si vědomi, že se setkáme jen s některými třídami a s jinými zase při pořádání jiných událostí v budoucnu.

Věříme, že program zaujme i pedagogy, kterým rádi nabídneme kávu a poskytneme informační materiály jednotlivých dílen, například jako inspiraci, koho s žáky navštívit v rámci výletu.

Akce je hrazena z projektu MAP Roudnicko a je tedy pro návštěvníky zcela zdarma.

Budeme se moc těšit na Vaši účast na Dni pro polytechniku.


Plakát_Den pro polytechniku-page-001merge_from_ofoct

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *