Pozvánka na kurz hodnotového vzdělávání v Litoměřicích

Na základě pozitivní zpětné vazby na kurz hodnotového vzdělávání a na základě zájmu dalších pedagogů o absolvování tohoto kurzu bychom Vám chtěli nabídnout možnost absolvování kurzu v Litoměřicích, který proběhne od 2. do 3. 10. 2019.

Kurzovné bude hrazeno z prostředků projektu MAP ORP Roudnice nad Labem II.

 

Prosím o co nejvčasnější vyjádření Vašich preferencí, nejdéle však do 26. 9. 2019 vzhledem k blížícímu se datu litoměřického kurzu.

 

Informace o hodnotovém vzdělávání:

Hodnotové vzdělávání je přístup ke vzdělávání, samostatný vyučovací předmět a didaktická pomůcka pro spolupráci pedagogů, dětí a rodičů.  Metoda pomáhá dětem spolupracovat namísto soutěžit, rozvíjet empatii, vytvářet si vlastní systém hodnot a zdravé vztahy, lépe porozumět sobě i okolí a zlepšovat své akademické dovednosti. Sborovnám pomáhá ujasnit a sdílet vizi své školy, získat nové nástroje pro výuku jakéhokoli předmětu a připravit, či podpořit prostředí pro dobré fungování heterogenních kolektivů. Kurz je vhodný pro pedagogy z MŠ, ZŠ, ZUŠ a gymnázií, pro osoby pohybující se v oblasti zájmového/neformálního vzdělávání, pro asistenty pedagogů i pro pracovníky ve školních družinách.

 

Další informace naleznete v přiloženém letáčku nebo na těchto webových stránkách http://www.skolacyril.org/.

Akreditace:                        MŠMT (číslo akreditace: č. j. 41823/2015-1-941, 1396/2016-1-145)

Lektorka:                             Mgr. Dana Hádková

Akce je podpořena projektem MAP ORP Roudnice nad Labem II, registrační číslo projektu CZ.02.3.68/0.0/0.0/17_047/0009158.

Pozvánka na lektorský kurz_page-0001

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *